Kyläkirja


Vuonna 2014 ilmestyi Elämäjärvestä kertova kirja ”Kolmesataa savua”. Kirja kertoo laajasti Elämäjärven historiaa varhaisajoista tähän päivään saakka. Teosta varten on haastateltu useita eri-ikäisiä kyläläisiä, ja koko kirja perustuu tositarinoihin. Kolmesataa savua on lähes kolmesataa sivua käsittävä kertomus kylän ja kyläisten elämästä aikojen saatossa. Kirja sisältää niin iloa kuin suruakin.

Tuija Siidorowin kirjoittama kirja sisältää tekstien lisäksi harvinaisiakin valokuvia. Hersyvät tekstit kuvien rikastamana tarjoavat lukunautinnon niin nuorille kuin vanhoille.

Kirja on koottu yhdessä kirjatoimikunnan kanssa joten se on ollut yhteinen projekti kyläläisille. Kirjatoimikuntaan kuuluivat Vesa Kumpulainen,  Pekka Sutinen, Tuomo Siekkinen, Paavo Siekkinen, Eeva Skantz, Kari Parkkonen, Raija Korpelin ja Tuija Siidorow. Kovakantista ja tyylikästä teosta ovat lukeneet jo sadat henkilöt. Tällä hetkellä kirjasta on otettu toinen painos.

Kirjaa on vielä saatavilla. Hinta on 40 euroa, johon lisätään mahdolliset postikulut. Tämä kirja on myös upea lahja ystävälle tai sukulaiselle.

Tilaukset:
Kari Parkkonen p. 040 5549 007 tai sähköpostilla kari.parkkonen1@gmail.com
Paavo Siekkinen p. 045 139 3100 tai sähköpostilla: paavo.siekkinen@elisanet.fi